бул. Ботевградско шосе 441
София,
България
23.3211435000001
42.6929214
UserLikes
Име: ТЕХНОЛИФТ БЪЛГАРИЯ
Адрес: София, бул. Ботевградско шосе 441
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.still-technolift.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Машини и оборудване
Дейност:

Официален и ексклузивен партньор на STILL

Ключови думи: нови мотокари, нови газокари, нови електрокари, сервиз still, сервиз мотокари

Услуги

Технолифт България ООД, като ексклузивен представител на STILL GmbH, е единствения в България оторизиран сервиз и единствено предлага оригинални резервни части с гаранция от производителя.
Продажба на мотокари STILL и специализирана складова техника.
Сервиз на мотокари STILL и специализирана складова техника.
Дизеловите и газокарите на STILL предлагат изключително голяма мощност при нисък разход на гориво. Интелигентната технология за управление и задвижване прави тези кари с ДВГ особено бързи и маневрени, при товароносимост в диапазона от 1,6 до 8,0 тона. Простите контролни устройства с дисплей и ергономичният дизайн гарантират лесно взаимодействие между водача и машината за постигане на по-голяма почасова производителност.
Бързите и мощни електроплатформи и трактори са гъвкави при ползване. Те са идеални за вътрешнофирмен транспорт, за среден и по-дълъг пробег – с или без ремарке.
Нашите специалисти в нашите 4 сервизни бази – София, В.Търново, Чирпан и Варна предлагат компетентност, практически опит и знания, както и пълната технологична и теоретична поддръжка от страна на производителя от Германия за отстраняване на всякакви повреди и нередности.
 

Сподели във Facebook





Открийте ни в Google+