ул. Иван Андонов 17
Пловдив,
България
24.7387768999999
42.1401846
UserLikes
Име: СИМЕКС ТРАНС
Адрес: Пловдив, ул. Иван Андонов 17
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.simex.cz/bl/index.htm
Отрасъл: Машини и оборудване
Дейност:

Енергетика, Транспорт, Машиностроене, Приватизация, Чешко-Словашки лагерен център

Ключови думи: енергетика, транспорт, машиностроене, приватизация, чешко словашки лагерен център

CATALOG.BG > СИМЕКС ТРАНС



Facebook





За нас

Чешката фирма SIMEX е създадена като наследник на най-добрите традиции на ВТО SIMEX, принадлежащa преди време под федералното министерство на Енергетиката на Чехословакия, с основна цел разширяване и задълбочаване на търговските контакти със страните от Източна Европа и реализиране на съвместни проекти. Успяхме и след огромните политически, икономически и структурни промени в Източна Европа, да запазим основните направления - Енергетика, Машиностроене и Транспорт. Запазихме и регионалната специализация - Източна Европа (специално България, Русия, Прибалтийските републики), плюс USA и Израел.


SIMEX е една от малкото Чешки фирми, който в най-трудните години на прехода продължи да поддържа в България трайни търговски контакти и осигурява комплексни услуги. Както за Чешките и Словашките фирми в България, така и за Българските фирми на Чешкият и Словашкият пазар. В България дейността на фирмата е подкрепяна от регионални специализирани представителства във всички по-големи Български градове.


Енергетика - Традиционно направление в нашата дейност. Успешно работим в целият комплекс на Българската енергийна система - Мини, ВЕЦ, ТЕЦ, АЕЦ, Газификация, енергийна мрежа - низко и високо напрежение, КИП, електроника.
Референции: Топлофикация П-в Север, НЕК, АЕЦ Козлодуй
Транспорт - Главно електро транспорт в който Чешката промишленост доминира Железопътен, Тролейбусен, Товарни автомобили, поддържаща и сервизна техника.
Референции: Гр. Транспорт - П-в, Тролейбусен Транспорт - Пазарджик, БДЖ
Машиностроене , (Химия) - металообработващи машини, нестандартно оборудване и резервни части, компоненти за машиностроенето и химията. Отливки, тръби.
Референции: Кремиковци, Девня, Берг Монтана, Калцид Асеновград
Приватизация - Финанси -BBG-SIMEX България е акционер на Софийска фондова борса и съосновател на два от най- големите приватизационни фонда в България, лицензиран брокер.
Чешко-Словашки лагерен център - ZVL-ZKL България - всички видове лагери. Съвместно работим с Търговските и Стопански Камари на Чехия и България, активно се включваме в дейността на Чешко-Българската Търговска Камара.

 
Открийте ни в Google+