ул. Мюнхен 14
София,
България
23.4138066
42.6595107
UserLikes
Име: ЕСБ СОФИЯ
Адрес: София, ул. Мюнхен 14
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.esbsofia.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Машини и оборудване
Дейност:

Внос, продажба и сервиз на строителни и пътностроителни машини на фирми от строителния сектор и др.

Ключови думи: автогрейдери, булдозери, челни товарачи, мини багери, кранове

За нас

ЕСБ СОФИЯ е основана през 1994 г. в гр.София като съвместно предприятие на Енергостроителници – Бърно – Чехия и български лица.

ЕСБ София се наложи като дългогодишен доставчик на минна и строителна механизация производство на полско-американската фирма DRESSTA Co.Ltd., джойнт-венчър на HUTA STALOWA WOLA S.A. и други производители.

През 2004, 2005-2006 г. ЕСБ-София бе най-големия вносител на челни товарачи в България с повече от 70 продадени машини. Наши клиенти са водещи пътностроителни фирми и Фирмата бе и първия вносител на нови булдозери в страната . През 2004 г. бяха продадени 9 броя будозери на ТЕЦ ВАРНА, ТЕЦ МАРИЦА Изток -3, ЧИСТОТА ИСКЪР ЕООД, Трафик инженеринг ООД, Ескана А
ЕСБ СОФИЯ
Д, Мини Открит въгледобив – Перник, ТЕЦ МАРИЦА Изток 2

През 2003 година, за да отговори на ръста на пазара в продажбите на малка строителна механизация и пътно-строителни машини ЕСБ София сключи договори за представителство и продажба на машини, сервиз и доставка на резервни части за мини-челни товарачи и багери, авто-кранове и куло-кранове – TEREX/ Comedil

От началото на 2005 г. ЕСБ София е вносител на филтри произвоство на водещи световни производители като BALDWIN, от които поддържаме на склад в гр.София филтри за:

строителна и минна механизация

селскотопански машини

камиони

климатични инсталации

филтриращи системи в химични предприятия

и всякакви други машини



 
Открийте ни в Google+