SAECO GROUP / САЕКО ГРУП

SAECO GROUP / САЕКО ГРУП

София - Пловдив - Видин
София - Пловдив - Видин,
България
22.8764136
43.9937135
UserLikes
Име: SAECO GROUP / САЕКО ГРУП
Адрес: София - Пловдив - Видин, София - Пловдив - Видин
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.catalog.bg/items.php?company=43151&special=6118
E-mail: text to image
Отрасъл: Машини и оборудване
Дейност:

Внос и продажба на кафемашини работещи с капсули.

Ключови думи: саеко, саеко груп, saeco, lavazza кафемашини, кафемашини

SAECO GROUP / САЕКО ГРУП

За нас

Kафемашини за офиси, магазини, кафенета и дома с вградена кафемелачка пълен автомат от лидерите в бранша /SAECO, JURA, SOLIS, SATRAP, GAGGIA, MIOSTAR, ROTEL, TURMIX, KONING, BOSCH, TERMOZETA, GUZZINI, DELONGHI, AEG, KRUPS, LAVAZZA и др./ в идеално състояние.


С невероятен дизайн и най-модерните технологии тe изглеждат перфектно във всяка съвременна обстановка,просто натиснете бутона и те смилат зърнатa, перфектно дозират нужното количество смляно кафе, приготвят наптиката и изхвърлят остатъците от кафе в специалното отделение. Лесни за употреба и идеални за работа там, където мястото е ограничено, тези машини са отличният избор за да се докоснете до съвършения вкус на истинското италианско еспресо.


Постоянен внос от Швейцария и Италия, продажби на едро и дребно и много голям избор от всички модели кафемашини, кафемелачки, вендинг автомати, барови машини и кафемашини работещи с капсули и чалди на цени от 220лв.


Гаранционен и следгаранционен сервиз в няколко града, а при определени условия се предоставят безплатно.


Продажба и на чисто нови кафемашини марка SAECO и GAGGIA с 2 години гаранция, както и резервни части за всички модели кафемашини РОБОТИ, БАРОВИ, ВЕНДИНГ и КАФЕМЕЛАЧКИ.


GSM 0887701056
/email: saecogroup@abv.bg/
Николай Николов


Повече снимки на този адрес http;//saecogroup.business.bg/ или http://www.catalog.bg/items.php?company=43151&special=6118

 

Открийте ни в Google+